A DIOTEX-BIO koncepció
A DIOTEX-BIO koncepció lényege, hogy magánklinikáknak, egynapos sebészeteknek, járóbeteg rendelőknek, idősek otthonaiba, gyógyszállók wellness részlegeibe, gyermekintézményekbe kínálunk komplett, magas színvonalú lakberendezési megoldásokat. Minden esetben lángmentes, BIOCTIVE, antibakteriális dekortextileket, antibakteriális függönyöket és antibakteriális, vízlepergető kárpitanyagokat használunk fel.

Az említett lángmentes egészségügyi dekortextilek kizárólagos forgalmazója a Diotex-Bio Kft.

A speciálisan egészségügy részére kifejlesztett ülőbútorcsaládokat lángmentes, antibakteriális, vízlepergető, mégis lélegző kárpitanyagokkal, műbőrrel vagy bőrrel bevonva ajánljuk, a tartós és kiváló minőség jegyében.

Az árnyékolástechnikában felhasznált alapanyagok, valamint az általunk forgalmazott speciális lemosható textiltapéta is egyedülálló szortimentben és minőségben áll rendelkezésre.

Hiszünk a jó minőségben és a magas szinvonalban.

Már rövid távon megtérül a némileg magasabb beruházási költség, a környezetbarát, egészséges és nagyon korszerű antibakteriális anyagok felhasználása miatt, amelyeket közvetlenül a gyártóktól szerzünk be.

  Kérje ajánlatunkat!