Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályok

 

A www.diotexbio.eu internet cím („weboldal”) alatt található weboldali tartalmak, egyéb, bármely módon szolgáltatott adat, fotó, dokumentum tulajdonosa a Diotex-Bio Kft. Az információkat bárki szabadon olvashatja, a későbbi megtekintés, vagy értelmezés céljából lementheti számítógépére, vagy kinyomtathatja.

A weboldalon található tartalmak a Diotex-Bio Kft. szellemi tulajdonát képezik, azok felhasználása a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül (email: diotex@diotex.hu) sem online, sem nyomtatott formában nem megengedett. A felhasználó nem jogosult a Weboldal bármilyen módon többszörözött részének a további használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Tilos az oldalon található információk továbbhasznosítása, megváltoztatása vagy engedély nélküli megjelenítése. A megjelenített anyagokkal kapcsolatos minden további jogot a Diotex-Bio Kft., mint a hasznosítási jogok kedvezményezettje fenntartja, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesíti.

 

A weboldal ingyenesen és személyes adatok megadása nélkül látogatható, bizonyos részeihez való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött. A Diotex-Bio Kft. a regisztráció során megadott adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény valamint a Polgári Törvénykönyv előírásait betartva kezeli és tartja nyilván. A regisztráció során a Diotex-Bio Kft. a tudomására jutott személyes adatokat harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé, kivéve, ha erre a céget jogszabály, illetve erre feljogosított hatóság kötelezi. A regisztráció során megadott e-mail cím titkos, kivéve abban az esetben, ha a felhasználó külön kéri, hogy publikus legyen, és bárki számára hozzáférhetővé váljon. A Diotex-Bio Kft. ebben az esetben nem vállal semmiféle felelősséget az e-mail címmel kapcsolatos visszaélések miatt. A Diotex-Bio Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a regisztráció során megadott e-mail címre saját és partnerei szolgáltatásairól, híreiről tájékoztató hírlevelet küldjön. A regisztrált felhasználó írásos formában (diotex@diotex.hu) bármikor leiratkozhat, rendelkezve arról, hogy az általa megadott adatai törlésre kerüljenek a Diotex-Bio Kft. rendszeréből.

 

A weboldal látogatottságáról statisztikát készítünk az oldal folyamatos fejlesztése érdekében. A Diotex-Bio Kft. kijelenti, hogy az így birtokába kerülő adatokkal semmilyen módon nem él vissza.

 

A Diotex-Bio Kft. az adatvédelmi jog, hatályos előírásai szerint törekszik arra, hogy szolgáltatása technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön, és az internetes oldal tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait.

 

Amennyiben kiderül, hogy egy felhasználó valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sértő módon más személyes adatait adta meg, vagy egyébként a weboldal használata során kárt okozott, a Diotex-Bio Kft. az ebből eredő kárát jogosult a felhasználóval szemben érvényesíteni.

 

Abban az esetben, ha a felhasználó meglátogatja a weboldalt, (www.diotexbio.eu), az itt leírtakat tudomásul veszi, és magára nézve kötelezőnek ismeri el (látogatói beleegyezés). Az adatvédelmi szabályok módosítása esetén a Diotex-Bio Kft. a változásokat a weboldalon közzéteszi.

KÖVESSEN MINKET!