Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

A víztaszító szövet

2023.02.22.

A víztaszító szövet általában szennytaszító bútorszövet vagy függönyanyag, amely meggátolja, hogy a víz vagy egyéb szennyeződés az anyagba szívódjon. Szenny- és víztaszító szövet lehet jacquard és velúrhatású textília, valamint műbőr is.

Az általunk kínált jacquard vagy velúrhatású anyagok speciális tulajdonságait a különböző textilek rétegeinek, illetve azok bevonatainak köszönheti. A legfelső réteg a Shield+ antibakteriális réteg, ezt követi a szennytaszító fluorcarbonos réteg, maga a nagy kopásállóságú alaptextil van középen, majd pedig legalul található a víztaszító szövet, amely egyben lángmentes réteg is.

A műbőr kínálatunk esetében a gyártás során speciális adalékanyag hozzáadásával, illetve más típusok esetében a Sanitized bevonatnak köszönhetően lesz antibakteriális, lángálló, szenny- és víztaszító szövet.

A közületek, szállodák és egészségügyi intézmények számára is tökéletes választás, hiszen köszönhetően az anyag összetételének a szenny-és víztaszító szöveten nem csak a kiömlött étel vagy ital távolítható el könnyen, hanem a különböző kórokozók, baktériumok és vírusok sem képesek ezeken megtapadni.

KÖVESSEN MINKET!