Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Készítse fel szállodáját, éttermét a nyárra kültéri textilekkel!

Galéria
Ajánlatkérés

  Itt kérhet ajánlatot tőlünk a termékről. Kérjük, adja meg az email címét, küldje el a kérését, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt.

  Termék:

  2021.09.19.

  Megérkezett a várva várt tavasz, egyre szebb és melegebb az idő. Sok ember szívesebben választ olyan helyet, ahol a szabadban is töltheti az idejét.

   

  Ezt érdemes kihasználni, és újra megnyitni, illetve használhatóvá tenni a szállodák, éttermek teraszát. Először is célszerű egy alapos takarítással kezdeni, majd berendezni a bútorokkal és végül nem szabad megfeledkezni a kültéri textilek beszerzéséről sem, vagy a meglévő elhasználódott textilek cseréjéről.

  Kültéri textilekkel barátságosabbá és kényelmessé teheti a környezetet, könnyen vendégcsalogatóvá varázsolhatja a teraszt. Így hosszú távon nő a vendégek elégedettsége, és a szálloda vagy vendéglátó egység bevétele is.

  Forduljon hozzánk bizalommal kültéri textilekért! Termékeink ellenállnak az időjárás viszontagságainak, UV állóak, egyszerűen tisztíthatóak és hozzájárulnak a vendégcsalogató környezet megteremtéséhez. Bővebb információért keressen fel minket elérhetőségeink bármelyikén!

  KÖVESSEN MINKET!