Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Kültéri Textil

Galéria
Ajánlatkérés

  Itt kérhet ajánlatot tőlünk a termékről. Kérjük, adja meg az email címét, küldje el a kérését, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt.

  Termék:

  2021.09.19.

  A kültéri textíliák kiválasztásakor mindig különös gonddal kell eljárnunk, mivel állandó speciális igénybevételnek, az időjárás viszontagságainak vannak kitéve. A kültéri kárpittextilnek egyszerre kell tartósnak, víztaszítónak, szennytaszítónak és színtartónak lenni, ám előnyt jelent a lángmentesség is. Ezeket az „okos textíliákat” kínálja Önnek a Diotex-Bio.

   

  Speciális kültéri felhasználásra ajánlott kárpitanyagaink még az extrém körülményeknek is ellenállnak: a speciális kikészítésnek  köszönhetően víztaszítóak és szennytaszítóak. Tisztításuk és karbantartásuk gyerekjáték, sőt még az UV-sugarak sem tesznek kárt bennük.

  Egyszeri beruházással évekre biztos megoldást kínálunk Önnek, a modern design irányzatoknak megfelelő szín- és mintaválasztékban kaphatóak.

  Amellett, hogy a kültéri textil megfelel a környezeti igénybevételeknek, nem árt neki az eső, az UV, és a gyakori használat sem. Szenny- és víztaszítóak. Magas kopásállóságuk fontos szempont.

  Ma már egyre fontosabb, hogy a minket körülvevő, az otthonosságot biztosító textileket teljesen személyre szabhassuk. Ezért kiemelten fontos, hogy kültéri textileink nem csak víztaszítóak, de sokféle színben, mintával elérhetőek.

  A vendéglátásban, turizmusban veszik leginkább hasznát a kiemelkedő minőségű kültéri textileinknek, de lakossági használatra is alkalmasak és elérhetőek. Otthonában ugyanazt a kültéri textilek által biztosított kényelmet, esztétikumot és sokoldalúfelhasználási módot élvezheti, amivel egy elegáns hotel teraszán is találkozhat.

  Ha további kérdése van, keressen minket bizalommal!

  KÖVESSEN MINKET!