Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Padlószőnyeg

Galéria
Ajánlatkérés

  Itt kérhet ajánlatot tőlünk a termékről. Kérjük, adja meg az email címét, küldje el a kérését, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt.

  Termék:

  2021.09.19.

  Antibakteriális lakberendezési koncepciónkat kiegészíti a speciális padlószőnyeg kínálat, amelyet európa egyik vezető szőnyeggyárától, a Balsan cég kínálatából ajánlunk.  Idősek otthonába, szállodákba, közintézményekbe ajánljuk speciális szennytaszító szőnyegpadló típusainkat rendkívül gazdag minta, szín és minőségi választékban, akár egyedileg tervezhető design-nal.

   

  A 4 vagy 5 méteres szélességű padlószőnyegek azonnal, külföldi raktárból szállíthatók.

  A legnagyobb félreértés, hogy a padlószőnyeget nem ajánlják porallergiában szenvedő emberek lakásaiba.  A speciális szenny- és portaszító; Silvercare kivitelű padlószőnyeg típusoknál a szennyeződés és por nem tud a szálak közé bejutni, ez a szőnyeg felületén marad. Lépéskor nem kavarodik fel és kerül a levegőbe a por, mint a hidegpadlók vagy parketta esetén, elegendő átporszívózni naponta. Komfortos és puha továbbá, amely különösen az idősek otthonában bír nagyjelentőséggel, elesésnél védi a testi épségüket. A kiömlő szennyeződés és folyadék könnyedén, folt nélkül eltávolítható.

  A Balsan gyártó évi 12 millió m2 szőnyeget gyárt, és mélyen elkötelezett a környezettudatos szőnyeggyártás mellett, többek között ezért nagyon fontos partner számunkra.  Víz-, és energiafelhasználásukat negyedével csökkentették az elmúlt években, a gyártás során keletkező ipari hulladékot újrahasznosítják, fásítanak, és szorosan együttműködnek t.k. a francia Pasteur Intézettel.

  Ha további kérdése van, keressen minket bizalommal!

  KÖVESSEN MINKET!