Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Függöny, dekortextil

Galéria
Ajánlatkérés

  Itt kérhet ajánlatot tőlünk a termékről. Kérjük, adja meg az email címét, küldje el a kérését, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt.

  Termék:

  2016.10.04.

  Keressen minket, ha egyedi és tartós dekortextilt keres!

  A közösségi terekben, vendéglátásban, szállodaiparban jelentős igénybevételnek vannak kitéve a lakástextíliák. Ezekben az esetekben elsőszámú szempont, hogy könnyen tisztíthatóak legyenek, de még ennél is kedvezőbb, ha lehetőség szerint lángállóak, szennytaszítóak és antibakteriálisak.

   

  Ezáltal tisztításuk, kezelésük minimális időt és energiát igényel, és az egészségtudatos életünknek is megfelelnek.

  A HORECA szektorban (szállodai, éttermi, kávézói és a közületi terekben szükség van minőségi, különleges textilekre, egyedi arculathoz illő készfüggönyökre, kárpitanyagokra, lakástextilekre, hogy a vendégek kellemes és komfortos hangulatot találjanak, szívesen térjenek oda vissza máskor is.

  Készfüggönyeink között megtalálhatóak a teljesen fényzáró black out függönyöktől, a voile, organza és bársonyfüggönyökig mindenféle típusú lakástextil.  Ezek mindegyike kiváló minőségű, könnyen tisztítható és mosható tulajdonságú, köszönhetően a speciális szenny- és víztaszító, lángmentes, antibakteriális kivitelnek.  Fontos megjegyezni, hogy az általunk forgalmazott speciális lakástextilek nem utólagosan kezeltek, hanem szálukban, már a textil gyártása során nyerik el speciális tulajdonságaikat.

  Miért kiemelten fontos a lángmentes függöny a közösségi terekben?

  Egy szállodában, közösségi térben az enteriőr részét képező függönyöknek, lakástextil kiegészítőknek nem csak esztétikusnak, hanem egy esetleges tűz esetén biztonságosaknak, lángállóaknak is kell lenniük, hiszen elég egy felelőtlenül ottfelejtett mécses, vagy cigaretta, és rögtön megtörténik a baj.

  Újdonság, hogy a textilek egyedi méretben, digitális nyomással is készülhetnek az Ön igényei szerint, így elképzeléseiknek tényleg csak a fantázia szab határt. A digitális nyomással készült design akár 280 cm széles, lángálló textíliára is nyomtatható kiváló minőségben.

  Lángálló bársonyanyagaink szortimentje egyedülálló! Széles színválasztékban, matt vagy fényes változatban, színházi függönyözésre és színházi szék kárpitozására is alkalmas lángmentes bársony kollekcióval is rendelkezünk.

  (Keressen akár egyedi méretű, nyomású, hagyományos, vagy különleges bevonatú textileket, függönyöket, kárpitokat, textiltapétákat, vagy különböző típusú árnyékolókat, kínálatunkban mindent megtalál, amivel  hangulatossá, ugyanakkor biztonságossá teheti szállodai, közületi enteriőrjét.)

   

  Ha további kérdése van, keressen minket bizalommal!

  KÖVESSEN MINKET!