Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Szabványoknak megfelelő lángmentes színházi bársonyfüggöny

2019.10.03.

A függöny hozzátartozik a színházi élményhez; nélküle elképzelhetetlen egy előadás, hiszen kijelöli a kezdetet és a véget. Sajnos a színházi bársony függönyök sem örök életűek, ahogy az előadásokat is leveszik a műsorról egy idő után.

Abban az esetben, ha a színházi függöny elhasználódik, elöregszik, le kell cserélni, ám egyáltalán nem mindegy, hogy mire. A színházi függönyözésnek különféle előírások szerint kell készülnie, így többek között M1-es szabványnak megfelelően lángmentesnek kell lennie annak érdekében, hogy egy esetleges tűzesetben ne terjedhessenek tovább a lángok rajta keresztül.

Cégünk többek között színházi függönyök forgalmazásával is foglalkozik, amelyek megfelelnek az összes fent felsorolt követelménynek, a legmagasabb lángmentességi szabályoknak, és az összes, rájuk vonatkozó előírást is teljesítik. Amennyiben szeretne színházi függönyt vásárolni, budapesti bemutatótermünkben megtekintheti termékeinket, és természetesen meg is vásárolhatja őket. Ha kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, vagy rendelni szeretne, keressen fel bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

KÖVESSEN MINKET!