Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

KÓRHÁZI TÉRELVÁLASZTÓ RENDSZER

Galéria
Ajánlatkérés

  Itt kérhet ajánlatot tőlünk a termékről. Kérjük, adja meg az email címét, küldje el a kérését, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt.

  Termék:

  2020.10.29.

  Térelválasztó, illetve ágyelválasztó karnisrendszereink kifejezetten klinikai felhasználásra lettek tervezve, ezáltal valamennyi szigorú egészségügyi kívánalomnak és előírásnak megfelelnek.

  Moduláris Térelválasztó Kórházi Karnis

  Egyedi karniskialakítással gyakorlatilag bármilyen formájú térelválasztás megvalósítható. Az egészségügyi karnisra térelválasztó, betekintésgátló antibakteriális függönyök kerülnek, amelyek igény szerinti méretben készülnek:

  • kórteremben ágyak közti térelválasztás egyenes, vagy ívelt rendszerrel
  • vizsgálókban ajtóknál betekintésgátlás
  • vizsgálókban öltözőkabin kialakítás antibakteriális függönnyel

  Mennyezetről függesztett egészségügyi karnisrendszerünknek köszönhetően nem csak az eltakarás megoldott, de a levegő- és a fényáramlás is szabad a karnis és a függöny felett.

  Teleszkópos Karnis az egészségügyben - alumínium kivitel

  Az egészségügyi betekintésgátló teleszkópos karnist többféle méretben szállítjuk.

  Amennyiben szűk térben szeretne alternatív megoldást a térelválasztásra, a teleszkópos kórházi karnissal és (térelválasztó) antibakteriális függönnyel gyors megoldást kínálunk Önnek. Egy mozdulattal kihúzható, majd ha nincs rá szükség, egy mozdulattal lehajtható, így használaton kívül szinte észrevétlen. Kórházi BIOSAT, antibakteriális függönnyel szállítjuk, egyedi igény szerinti méretben.

  Teleszkópos Egészségügyi Karnis - rozsdamentes acél kivitel

  Új kórházi teleszkópos karnisunk rozsdamentes acélból készült, masszív szerkezet. Oldalfalra jobbra-balra hajtható, a hossza változtatható. A rajta futtatott antibakteriális BIOSAT kórházi függöny egy mozdulattal a falhoz tolható.

  Kórházi paravánok, mobil és falhoz rögzített típusok

  Könnyű alumínium szerkezetű kórházi paravánok, fékezhető görgőkkel. Többféle méretben (30cm széles panelekből 270cm szélességig, 145-165-185cm magasságok) Mobil kivitelként a teljes szerkezet mozgatható, miközben harmonikaszerűen behajthatóak a panelek. A falhoz rögzített kivitel falra ráhajtható.

  Széles színválasztékból lehet választani, de akár egyedi printelt minta is kérhető.

  Mind az ágyelválasztó karnisokat, mind az antibakteriális térelválasztó függönyöket EU szabványnak megfelelően bevizsgálták, ezekről rendelkezünk tanusítványokkal.

  Ha többet szeretne megtudni kórházi térelválasztó függönyeinkről, karnisrendszereinkről, keressen minket bizalommal!

  KÖVESSEN MINKET!