Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Antibakteriális és lángmentes bútorszövetek

Galéria
Ajánlatkérés

  Itt kérhet ajánlatot tőlünk a termékről. Kérjük, adja meg az email címét, küldje el a kérését, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt.

  Termék:

  2016.10.15.

  Az egészségügyi, illetve a szociális ellátásban gyakrabban kialakulnak különböző fertőzések, járványok amelyek a legyengült immunrendszerű idősekre és betegekre komoly veszélyt jelentenek.

  Lángmentes, antibakteriális, gombamentes, szenny- és víztaszító szövetek megakadályozzák a keresztfertőzések kialakulását, könnyen tisztíthatók, és ezeknél a bútoroknál nem alakul ki kellemetlen szag sem.

  Speciális víz- és szennytaszító kárpitanyagaink nagyon széles választékban érhetők el:

      - Jacquard és velúr hatású textíliák az anyag minősége szerint

  / Panvelle, Aqua Clean, Highland típusok /

      - Egyszínű - mintás - textilstrukturált kivitelek minta és szín szerint

      - Műbőr, vagy természetes bőrkárpitok széles minta és színválasztékban

  A  jacquard vagy velúrhatású kárpittextíliák különleges tulajdonságaira a magyarázatot  a textil rétegződése, bevonatainak összessége jelenti. Legfelül van a a Shield+ antibakteriális réteg, majd a szennytaszító fluorcarbonos réteg következik, maga a nagy kopásállóságú alaptextil van középen, legalul pedig a víztaszító-  és lángmentes réteg található.

  A műbőrök esetében pedig a gyártás során hozzáadott adalékanyag vagy más típusok esetében a Sanitized bevonat segítségével lesz antibakteriális, szenny- és víztaszító és lángmentes a műbőr kárpitanyag.

  Egyedi igényeket, kisszériás vagy nagyobb mennyiségű megrendeléseket rövid határidőre tudunk teljesíteni.

  Ha további kérdése van, keressen minket bizalommal!

   

  Egészségügyi bútorszövetekkel a higiéniáért

  Egy kórházban, orvosi rendelőben vagy bármilyen egészségügyi intézményben kiemelten fontos a higiénia. Ebbe nem csak maguk az orvosi eszközök tartoznak bele, hanem az épületekberendezései is. A falak és a padló mellett a bútorok tisztasága is elengedhetetlen, melyet legegyszerűbben egészségügyi bútorszövetek használatával biztosíthatunk.

  Egy orvosi rendelőben nem csak, hogy sok beteg, hanem kifejezetten gyenge immunrendszerű emberek tartózkodnak. Ők sokkal sebezhetőbbek, ilyenkor nagyon könnyen elkapnak más betegségeket is. Hogyha egészségügyi bútorszöveteket használunk, amelyek antibakteriálisak és szennytaszító tulajdonságúak, akkor megakadályozzuk a további fertőzések kialakulását. Ezekről a szövetekről a különböző szennyeződések is könnyűszerrel eltávolíthatóak, így minden beteget tiszta, egészséges környezet fogadhat.

  Egészségügyi intézményét szeretné a megfelelő kiegészítőkkel ellátni? Válassza az egészségügyi bútorszöveteket, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

  KÖVESSEN MINKET!