Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Antibakteriális függönyök

Galéria
Ajánlatkérés

  Itt kérhet ajánlatot tőlünk a termékről. Kérjük, adja meg az email címét, küldje el a kérését, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt.

  Termék:

  2016.10.04.

  Ha kórházi antibakteriális függönyökről van szó, a Diotex-Bio Kft a megfelelő partner! Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére.

  Alapvető követelmény, hogy az egészségügyi intézmények, kórházak, klinikák, rendelőintézetek, megfelelő higiénés környezetben fogadják betegeiket. Ennek ellenére sajnos egyre gyakoribb, hogy különböző, akár halált okozó fertőzések, járványok megjelenéséről hallhatunk.

   

  Antibakteriális, lángmentes függönyeink a különleges textilszál gyártási technológiának köszönhetően nyerik el antibakteriális tulajdonságukat, szó sincs utólagos felületkezelésről.

  Az antibakteriális tulajdonságot nem lehet kimosni, a függöny életciklusának a végéig antibakteriális, lángmentes, szín- és formatartó marad.

  Antibakteriális függönyeink Bioaktív tulajdonságukkal megfelelnek valamennyi szigorú Európai Uniós egészségügyi előírásnak, miközben barátságos hangulatot kölcsönöznek az adott vizsgálónak, őrzőnek, betegszobának, akár az intenzív részlegeken is.

  Minden lakástextil funkcióra tudunk antibakteriális és/vagy lángmentes textíliát kínálni egyszínű vagy mintás kivitelben.

  Ablakfüggönyök:

  Fényáteresztő függöny(pld. Biovoile)

  Sötétítőfüggöny (pld. Biosat, Shield+)

  Fényzáró függönyt dimout (pld. Bionatur)

  Betekintésgátló, kórházi térelválasztó függönyök:

  Shield+ vagy Biosat függönyök

  Új termékünk a hálóval kombinált Biosat függöny

  Sürgősségi, erősen igénybe vett területekre: eldobható függöny, magyar nyelvű felirattal. Minden antibakteriális és/vagy lángmentes függönyünk kompatibilis a kínált egészségügyi karnisainkkal.

  KÖVESSEN MINKET!