Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Szennytaszító bútorszövetre a szociális ellátásban is szükség van!

Galéria
Ajánlatkérés

  Itt kérhet ajánlatot tőlünk a termékről. Kérjük, adja meg az email címét, küldje el a kérését, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt.

  Termék:

  2021.09.19.

  Ahogy az egészségügyi területeken, úgy a szociális ellátásban sem ritka, hogy járványok ütik fel a fejüket az intézményeken belül.

   

  Ezeknek az eseteknek a jelentős része megelőzhető lenne, ha az üzemeltetők nem csupán a mosdók, konyha állapotára figyelnének oda, hanem arra is, hogy a bútorok anyaga mennyire képes ellenállni a szennyeződéseknek. Sok baktérium könnyedén meg tud tapadni a különböző székek, fotelek, ágyak szöveteiben, amik pedig így, az érintéssel könnyedén továbbterjednek. Mindenképp olyan anyagra kell váltani, amin nem tudnak ilyen mélyen megtapadni az ártalmas szennyeződések. Amennyiben Önnek is fontos a teljes körű védelem, ajánljuk figyelmébe a szennytaszító bútorszöveteket!

  szennytaszító bútorszövetek, ahogy a nevükből is kikövetkeztethető, megakadályozzák, hogy az anyagba beszívódjanak a szennyeződések. A korszerű, laminált bútorszöveteket könnyű tisztán tartani, a keresztfertőzés veszélye is csökken az antibakteriális réteg miatt. A végeredmény esztétikus, az így kárpitozott ülőbútor hosszú élettartamú, nem lesz rossz szaga a használat során.

  Gondoskodjon a makulátlan tisztaságról intézményében, válassza ehhez a szennytaszító bútorszöveteket! Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

  KÖVESSEN MINKET!