Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Szálloda és közület

OKOS TEXTILEK

A legszélesebb minőségi igényeket kielégítő, európai textilgyáraktól származó gazdag lángmentes lakástextil kínálatunkat ajánljuk szállodai és intézményi beruházók, építészek, belsőépítészek figyelmébe.

 

MIÉRT VAN SZÜKSÉG DEKORTEXTILEKRE A SZÁLLODÁKBAN?

vastag bársony függöny

A szállodai szobák jelentős része különleges és egyedülálló látványvilággal rendelkezik. Ahhoz, hogy ezt meg lehessen teremteni, nemcsak igényesen kidolgozott bútorokra, komfortos ágyakra van szükség, hanem dekortextilekre is.

dekortextilek annak ellenére, hogy – ahogy a nevükből kikövetkeztethető – elsősorban dekorációs célokat szolgálnak, kulcsfontosságú szerepet töltenek be egy szállodai szoba exkluzív hangulatának megteremtésében. A szállodai dekortextilek jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy az emberek valóban elegáns, nem mindennapi környezetben pihenhessenek. Dekortextilek nélkül a szobák üresek, egyhangúak, vagyis így semmilyen varázsuk sincs.

Az, hogy hogyan használja fel egy szálloda a dekortextileket, csakis a vezetőség ízlésétől függ. Egyes helyeken olyan speciális típusok kapnak helyet, mint a lángmentes vagy lángálló, black out, fényzáró dekortextilek, melyek amellett, hogy látványosak, praktikusak is.

Ha Ön is tisztában van a szállodai dekortextilek kulcsfontosságú szerepével, és szeretné esztétikussá, ugyanakkor praktikussá tenni a szobákat, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ismerkedjen meg kínálatunkkal, és szerezze be az ízlésének megfelelő black out, fényzáró, lángmentes vagy lángálló dekortextileket!

KÖVESSEN MINKET!