Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Használjanak szülészeten antibakteriális függönyt az intim szféra védelmében!

Galéria
Ajánlatkérés

  Itt kérhet ajánlatot tőlünk a termékről. Kérjük, adja meg az email címét, küldje el a kérését, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt.

  Termék:

  2020.01.15.

  A szülés csodálatos élmény és egyben nagyon intim is. Amikor egy anyuka életet ad a gyermekének, nem szívesen van idegen tekintetek kereszttüzében…

   

  A szülés csodálatos élmény és egyben nagyon intim is. Amikor egy anyuka életet ad a gyermekének, nem szívesen van idegen tekintetek kereszttüzében. Az antibakteriális függönyök használatával a szülészeteken is egyszerűen megvalósítható az intim szféra védelme, mert egy mozdulattal el lehet takarni a helyiségben zajló eseményeket.

  Az általunk forgalmazott, szülészeti osztályokon is használatos antibakteriális függönyök akár a speciális kórházi függesztett karnisainkkal együttesen, helytakarékosan képesek ellátni belátástgátló funkciót bármely kórteremben. Függönyeink nem csak praktikusak, de speciális anyaguknak köszönhetően  minden egészségügyi előírásnak eleget tesznek, csökkentve különböző kórházi fertőzések kockázatát. Vidám, élénk megjelenésük elfeledteti a kórházi környezet sokszor nyomasztó légkörét, színes és védelmező burkot von a kismama és a baba ágya köré.

  Az antibakteriális függönyök használata nem felesleges luxus, hanem alapvető kiegészítője minden modern szülészeti osztálynak, ami segít a páciensek számára ideális körülményeket teremteni a kórházi tartózkodás idejére. A részletekkel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink egyikén!

  KÖVESSEN MINKET!