Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Használjanak szülészeten antibakteriális függönyt az intim szféra védelmében!

Galéria
Ajánlatkérés

  Itt kérhet ajánlatot tőlünk a termékről. Kérjük, adja meg az email címét, küldje el a kérését, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt.

  Termék:

  2020.01.15.

  A szülés csodálatos élmény és egyben nagyon intim is. Amikor egy anyuka életet ad a gyermekének, nem szívesen van idegen tekintetek kereszttüzében…

   

  A szülés csodálatos élmény és egyben nagyon intim is. Amikor egy anyuka életet ad a gyermekének, nem szívesen van idegen tekintetek kereszttüzében. Az antibakteriális függönyök használatával a szülészeteken is egyszerűen megvalósítható az intim szféra védelme, mert egy mozdulattal el lehet takarni a helyiségben zajló eseményeket.

  Az általunk forgalmazott, szülészeti osztályokon is használatos antibakteriális függönyök akár a speciális függesztett kórházi karnisainkkal együttesen, helytakarékosan képesek ellátni belátásgátló funkciót bármely kórteremben. . Függönyeink nem csak praktikusak, de speciális anyaguknak köszönhetően  minden egészségügyi előírásnak eleget tesznek, csökkentve különböző kórházi fertőzések kockázatát. Vidám, élénk megjelenésük elfeledteti a kórházi környezet sokszor nyomasztó légkörét, színes és védelmező burkot von a kismama és a baba ágya köré.

  Az antibakteriális függönyök használata nem felesleges luxus, hanem alapvető kiegészítője minden modern szülészeti osztálynak, ami segít a páciensek számára ideális körülményeket teremteni a kórházi tartózkodás idejére. A részletekkel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink egyikén!

  KÖVESSEN MINKET!