Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Kórházi paraván

2023.12.11.

A mobil paravánok az egyik legkorszerűbb térelválasztási lehetőséget biztosítják a kórházi kórtermekben, vizsgálókban, de felhasználhatók akár más területeken is.

A kórházi paravánok antibakteriálisak, így megfelelő tisztántartásuk esetén maximális higiéniát biztosítanak a betegek elszeparálása során. Alkalmazásuk egyszerű, nincs szükség a mennyezethez való rögzítésre. Többféle típusban elérhetőek, így  a helyszíni igényeknek megfelelően használhatók teljesen mobil paravánként,  vagy  falhoz rögzített, falhoz tolható fix megoldásként is. Praktikus kialakításuknak köszönhetően, ha nincs rájuk éppen szükség, összecsukhatók, de ha a helyzet úgy kívánja sürgős esetben, pillanatok alatt kinyithatók, és kerekeiknek köszönhetően a kívánt helyre tolhatók.

A mobil paraván használatával a betegeknek biztosított a privát szféra, ugyanakkor az orvosok és ápolók számára átláthatóságot is garantál, és probléma esetén a lehető leghamarabb tudják leszeparálni a beteget. Ez különösképpen az intenzív osztályokon jelent hatalmas előnyt, ahol az orvosoknak és ápolóknak egyszerre több betegnél is hirtelen kellhet beavatkozniuk.

Kórházi paravánok a mobilitásuknak köszönhetően nem akadályozzák az orvosokat a beteg ellátása közben. Bármikor növelhető a hely a beteg ágya körül. Mivel a mobil paravánnak nem kell szükségszerűen sem a falhoz, sem a mennyezethez rögzítve lennie. Mindezzel együtt elegendő fényt is beenged a beteghez, valamint a friss levegő is szabadon áramolhat.

Többágyas kórtermekben az ágyak közé elhelyezett mobil paravánok garantálják a nyugodt pihenést akkor is, ha a szomszédos ágyon fekvő betegnek látogatói érkeznek.

Kórházi paravánok felületüknek köszönhetően egyszerűen tisztántarthatók, kerekeik moshatók, karbantartásuk nem jelent kihívást a felhasználók számára.

Igény szerint, különböző méretben, színben is elérhetők a mobil paravánok, így azok teljesen egyénre szabhatók, akár egyedi mintával ellátva is kérhetők, amik különösen fontosak lehetnek, például a gyermekgyógyászatban, ahol egy kis vidámság vihető ezáltal a kicsik kórházban eltöltött napjaiba.

A kórházon vagy egyéb egészségügyi intézményeken túl, a mobil paraván remek alternatíva wellness központokban, szépségszalonokban, edzőtermekben, és masszázsszalonokban egyaránt.

KÖVESSEN MINKET!