Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Mobil paraván előnyei

2023.05.08.

Az egészségügyi, akár ambuláns, akár fekvőbeteg ellátás során szükség van elszeparálásra, térelválasztásra, melyre kiváló alternatívát nyújtanak a mobil paravánok.

Számos olyan szituáció adódhat az egészségügyben, melyek csak és kizárólag a betegre és a kezelő orvosra, orvosokra, esetleg ápolókra és hozzátartozókra tartoznak. Különösen nagy szerepet kapnak azokban az esetekben a kórházi paravánok, mikor nem megoldható a betegek külön vizsgálóban való ellátása, illetve egyszemélyes kórteremben való elhelyezése.

A kórházi mobil térelválasztók biztosítják a diszkréciót és az intimitást. A mobil paravánokra szerelt fékezhető görgőknek köszönhetően ott és akkor használhatók, amikor szükség van rájuk. Mivel a paravánok merevek, így egy esetleges huzat, légmozgás nem lengeti meg azokat, ugyanakkor, mivel nem érnek a mennyezetig, biztosítják a megfelelő légáramlást, és a fény bejutását sem gátolják.

A kórházi térelválasztóknak számos kritériumnak kell megfelelniük. Minden esetben antibakteriális anyagból készülnek, ezzel igyekezve meggátolni az egyes betegséges, kórokozók, baktériumok megtelepedését a paravánon. Fontos, hogy könnyen tisztíthatóak legyenek, víz- és szennyeződés taszítók, emellett lángállól is legyenek.

KÖVESSEN MINKET!